Helt Naturligt

Samtalsterapi, Coaching, Meditation, Resan-metoden, Emotional Freedom Techniques (EFT), Quantum Touch, kurser i grupper & enskilt.

Quantum Touch


 

  Quantum Touch®

..är en balanserings och läketeknik där jag

som utövare använder mig av enkla andnings- och fokuserings-övningar.

 

Hur går en behandling till? 

Klienten sitter eller ligger fullt påklädd i avslappning, medan utövaren varsamt lägger sina händer på klienten...och följer flödet i var energin behövs. 

Behandlingen ger ofta  klienten en känsla  av  stort välbefinnande och djup avslappning. Många somnar under denna behandling. 

Jag utför också QuantumTouch  på distans- vilket brukar  få minst lika positiva effekter som "hands on" behandlingar ! Så Var Du än bor på Jorden eller i Sverige kan Quantum Touch vara ett alternativ för Dig! 

Vad kan QuantumTouch göra för mig? 

QuantumTouch® fungerar på en emotionell, mental och fysisk nivå .

 Suverän metod för att snabbt balansera ryggraden/ryggproblem och/eller

Quantum Touch kan också reducera smärta och balansera känslor.

Samtidigt kan jag aldrig ge garantier  för fullständig läkning med Quantum Touch ( eller någon annan metod), även om jag sett att Quantum Touch fungerar till olika grad med uppskattningsvis ca 95% säkerhet,och att olika besvär behöver varierande antal sessioner, men om du känner att detta känns rätt att prova - Välkommen att höra av dig!

 

Se utförlig information på:

 http://www.quantumtouch.com/

Se även gärna artikel i tidningen Hälsa nr 2, 2009, "QuantumTouch- den snabba healingmetoden"  - här!

  

 

Vill du lära dig Quantum Touch? Se kursschema här: Kurs,Grupper & Info... 

 

Feedback på behandling med QuantumTouch

 Före : i 3 till 5 veckor gick jag med spänningar och värk i vänster knä + området ovanför. Ibland ville knät vika sig bakåt- det brände till och kändes obehagligt och jag blev rejält rädd, att knät skulle gå ur led …

Efter behandling med Quantum Touch: Jag kände effekt på en gång, under behandlingen kände jag en kyla i knät och runt om. Efteråt blev det mjukare och avslappnat,  ja rent av behagligt! Dagen efter kände jag att det var lite spänt, och sen har jag inte känt något mer. D.v.s. jag är besvärs fri i knät och området ikring!  Om du har spänningar och värk tycker jag absolut det är värt att prova Quantum Touch – för det hjälpte mig! Brittis behandlar utan ”en massa krusiduller”, och det känns bra!  

 Åsa Sundell, Ångsta

 Varmt välkommen med bokning eller frågor!