Helt Naturligt

Samtalsterapi, Coaching, Meditation, Resan-metoden, Emotional Freedom Techniques (EFT), Quantum Touch, kurser i grupper & enskilt.

Klienters  och deltagares feedback........


Feedback på Coaching:

Jag hade bestämt mig för vad jag ville jobba med, men visste inte hur
jag skulle börja. Dessutom var jag jätterädd för att misslyckas.
Britt-Marie hjälpte mig att reda ut hur jag skulle komma över mina
hinder samt exakt hur jag skulle göra för att nå mina mål. Efter ett
enda möte var jag mer inspirerad och hoppfull än jag varit på flera
år. Jag blev oerhört proffsigt och engagerat bemött och   Vi utarbetade en tydlig och användbar handlingsplan. Jag fick det stöd jag behövde
för att inse att jag kan göra det jag vill. Lotta

____________________ 

EFT i grupp har gett mig mycket större självkänsla och styrka inom mig. Mer kraft att säga ifrån och stå på mig. Mindre oro och rädsla.

Britt-Marie är en fantastiskt ljus och sprudlande varelse.

EFT är fantastiskt, tar ner och bort starka negativa känslor otroligt fort. Jag rekomenderar verkligen EFT som ett livsverktyg!

Ylva

___________________________________
Jag blev fri min spruträdsla tack vare EFT.
Efter att ha gått kvällsgrupp i EFT med Britt-Marie så var jag laddad att jobba vidare med "knackningarna".
Tisdagen efter sista träffen skulle jag på mitt första MVC-besök och visste sedan förra graviditeten att det skulle tas blodprov. Jag hade varit rädd för sprutor så länge jag kan minnas pga olika omständigheter och kunde inte ens titta när de använde sprutor på TV. Förra graviditeten var det väldigt jobbigt att ta proverna, inte pga smärtan utan mer vetskapen om att en nål tränger in genom huden och man känner sig rätt maktlös.
Måndag eftermiddag knackade jag på min spruträdsla och alla olika aspekter som kom upp. Kände mig väldigt skeptisk trots att jag är öppen för det mesta och hade sett och upplevt en hel del under kvällsgruppen. Tyckte ändå att det kändes för overkligt att jag själv skulle lyckas få bukt med en sådan djupgående rädsla med hjälp av lätta knackningar.
I alla fall så knackade jag i ca 20 minuter innan jag kände att jag hade fått med allt som dök upp och spruträdslan inte verkade finnas längre. Jag var ändå inte övertygad men tänkte att jag i alla fall hade försökt.
Tisdagen kom och det blev dags att ta blodprov. I vanliga fall blir jag stressad redan när jag får höra att det ska tas prover men den här gången kände jag ingenting. Inte heller när barnmorskan tog fram nålen. När hon stack in nålen i armvecket kände jag ingenting och tittade sedan mot min arm. Hon fyllde 5 rör med blod och jag kunde titta på behållarna av och till och känna mig helt lugn!

Jag är verkligen imponerad. Kan man åstadkomma detta som nybörjare vad går det inte då att göra framöver med EFT:n?

Sedan dess kan jag se när de använder sprutor på TV:n och jag gruvar mig inte alls inför nästa omgång blodprov som ska tas. Kommer för säkerhets skull att knacka lite innan för att se om allt är borta eller om det ligger något "skräp" kvar.

Jag känner stor tacksamhet och kan varmt rekommendera EFT.Annelie, Östersund 


Britt-Marie, Brittis,  Johansson har vid flera tillfällen behandlat mig med bla EFT-teknik och känslomässig ”Resan”-terapi.

Jag har fått stort förtroende för Brittis och hennes sätt att bemöta och behandla mig.

På ett hoppingivande och stöttande sätt hjälper hon till att medvetandegöra mina mentala och känslomässiga hinder samt ger hjälp till att bryta inlärda mönster i mig som inte är till nytta längre.

 Resultatet för mig har varit stora lättnader i problem och saker där jag ”kört fast”.

 Brittis är mjuk och klok som terapeut och har metoder och tekniker som ger kraftfull och effektiv hjälp. Jag vill gärna rekommendera Brittis till andra som är intresserade av att må bättre i livet.

Eva Olofsson, Östersund

 

Hej Brittis!
Här kommer några rader om min fobi:
 Råttor, (gäller även möss, sorkar och marsvin), döda eller levande har i
alla tider (nästan) varit min stora skräck. Stora eller små spelar ingen
roll.Det går en rysning genom kroppen och jag reagerar hysteriskt, hoppar,
springer och skriker som en idiot. Om jag är ute och katten kommer med något
i munnen så springer jag in. Ser jag råttor på TV sitter jag med uppdragna
fötter, känner rysning genom kroppen och tittar bort. Lika är det om jag ser
en bild i en tidning. Den som inte upplevt det kan inte tänka tanken ännu
mindre förstå hur det känns.
Efter behandlingen (fobi-kur. NLP) känner jag ingen rysning, går inte in när katten kommer ragande med något. Jag kan titta på råttorna på bild både i tidningar och
på TV. Lika positivt överraskad som jag är min familj som alltid sett mig
hysterisk. I dag sitter jag lugnt och tittar på råttorna.
Helt fantastisk behandling som jag verkligen rekommenderar den som vill bil
fri från sina fobier.


Vanja 

  Jag vill rapportera om en fantastisk behandlingstid hos Brittis:
Sedan i höstas sökte jag hjälp för en mycket envis och långvarig
hjärtarytmi (sedan ca 10 år). Jag är själv alternativbehandlare, men
som bekant är det mycket svårt ibland att klara egenbehandlingar. När
jag började hos Brittis hade jag mer eller mindre anslutit mig till
det man vanligtvis brukar få höra i den ordinarie vården: vissa saker
måste man lära sig leva med! Det stora genombrottet kom efter en
behandling med massage och Ylang-Ylangolja.
Hon hittade en mycket öm punkt med en svullnad till vänster om bröstkotorna. Jag reagerade efter EN behandling och mitt hjärta fick en alldeles jämn rytm.

Och inte nog med det, resultatet har bestått. Jag som aldrig släppt någon på mig utan alltid trott att man skall kunna klara sig sjäv har grundligt
fått lära om. Jag går nu 1-2ggr per månad på underbara behandlingar
och känner mig lyckligare för varje gång, trots att hjärtat skulle
klarat sig ändå, men nu får både själ och kropp en energispruta med
jämna mellanrum. Jag hoppas att flera kan få tillfälle att njuta av
omhändertagandet hos denna verkligt ödmjuka, ömsinta och mycket
kompetenta behandlare.  /Margareta

 

  Hej Brittis,här kommer nu min upplevelse av EFT.

Jag har under många år känt starkt obehag av att köra över vissa broar, speciellt om de har varit höga eftersom jag är höjdrädd, ett släktdrag tydligen. Första behandlingen kändes bra. Vi fick knacka på olika saker som kom upp Och det kändes som det hände saker inom mig. Kom ihåg att jag kände mig lugn.

Men när Brittis föreslog att vi skulle at bilen och köra över Vallsundsbron så var jag inte redo för det då. Jag fick läxa en vecka och sedan komma på en andra behandling.

Under veckan gjorde jag min läxa varje kväll och dessutom föreberedde jag mig mentalt också inför brokörningen. Har jobbat med mental träning i många år.

Efter ca 1 timmes behandling där vi knackade på allt som kom upp kände jag mig redo för att köra över bron. Brittis var med och det kändes väldigt bra för då hade lite press på mig också.

Stannade alldeles innan bron och tog några djupa andetag, sedan körde jag. Kände av lite obehagskänslor när vi närmade oss höjden men Brittis knackade på mig och när jag kört en bit till kände jag mig bara så glad.

Samma sak tillbaka och när vi kom tillbaka kände jag bara glädje inom mig att jag klarat det. På kvällen bestämde jag mig för att köra själv. Ville se att jag klarade av det ensam, så efter yoga när jag kände mig extra stark så körde jag över bron igen och det gick bra.

Några dagar senare hade jag en vän på besök och jag föreslog att vi skulle åka över bron och titta. Det blåste en del så jag kände mig ganska så spänd när jag närmade mig bron men knackade lite vid ögat och det gick bra. För mig känns det härligt att jag har kommit över de starka obehagskänslor jag har haft och hoppas nu bara att det håller i sig.

EFT är ett bra redskap. Kommer att prova den metoden för andra saker också. Irene Nilsson

_____________________

 

Feedback på QuantumTouch Kurs med B-M Johansson:

" Det känns toppen! Jag har fått egna bevis på att det händer saker på alla nivåer...i kärlek, i omtanke, i lycka, i själ och ande. Den mest intensiva och fantastiska helgkurs jag varit med om..(och jag har gått ganska många..)" Sibylla Persson, Njurunda

"Så kul,härlig gemenskap,mycket kärlek,ett uppvaknande för själ o hjärta!" Elise Hauksson, Åre

"Jag känner mig närmare mitt "riktiga jag" och det känns som om fr.o.m. nu kan jag bara fortsätta förbättra mitt liv och hjälpa andra göra detsamma..." Arne , Järpen 

­­­­

Hej igen Brittis! 

"Tack för en fantastisk behandling, jag kom livrädd och stressad och gick därifrån
med ett stort leende på läpparna och kände mig helt lugn.
 

Det var en stark upplevelse, med stark och trygg vägledning tog du mig igenom rädslor och sorg som jag inte hade en aning om låg till grunden för det jag oroade mig för idag.

 Du har en otrolig intuition och glädje för livet som drar med en och lyfterupp en och gör att man vågar gå lite längre.

Jag gick igenom en stor förändring hos dig, bara på 1,5 tim var jag väldigt mycket klokare och lugnare och när jag sen konfronterades med det som skrämde mig, upptäckte jag att rädslan nästan helt var borta.

Något som jag oroat mig för i 20 år.

Jag hoppas många kan få din hjälp och jag ska rekomendera dig till alla mina nära och kära!

En väldigt tacksam kund / Kram Ylva , Östersund

_______________________________________________________________

Omdöme 

Britt-Marie har gjort RESAN med mig, har varit hennes klient att flertal gånger. Hon kom in i mitt liv när jag som bäst behövde henne. Ibland är livet förunderligt. Hon erbjöd sig att göra en RESA med mig, blev nyfiken och ville gärna prova, det ena gav det andra och det blev fler. 

Britt-Marie är en glad och lättsam person. Hon inger också trygghet och tillit, vilket är av stor betydelse som RESAN-terapeut. Britt-Marie har genom sitt kunnande och proffessionalitet varit klar och tydlig i sitt agerande, väglett och gjort uppföljningar. 

Har levt med mycket smärtor i kroppen i många år. Har sökt och letat efter svaren med alla tänkbara behandlingsmetoder. Det bästa hjälpmedlet för mig har varit RESORNA. 

Det har också lett till mera insikt och förståelse angående livet. Under och efter RESAN behandlingarna har jag varit fri från all smärta, har även fått en god sömn.  Trivs nu  att vara med mig själv ,är trygg och harmonisk, vilket är något nytt för mig. Denna lycka går inte att beskriva i ord.... 

Britt-Marie har också givit mig lektioner i EFT, Emmotional Freedom Techniques. Ett verktyg som jag kan använda när som helst, var jag än befinner mig. Om jag skulle vistat på platser där jag inte kan göra dem fysiskt, så fungerar det lika bra att göra dem tankemässigt. 

Kan varmt rekomendera andra att göra RESAN behandlingar och EFT. 

Ingalill Lindström, Frösön   

  _____________________________________________

Feedback från EFT i grupp:

Gruppsessioner blir starkare. Jag har kunnat "knacka" på saker som annars kanske inte kommit upp.

Britt-Marie är jättebra som EFT vägledare, Engagerad! Hon hittar de rätta fraserna och "skalar löken" (lager av känslor) ända in till kärnan.

EFT är ett fantastiskt verktyg!

Anna Strandin 

___________________________________________________________

Att vara i en grupp och jobba med EFT har varit fantastiskt givande och kraftfullt.

Britt-Marie har varit jättebra som handledare och tagit oss med på fantastiska upptäcktsfärder, samt hjälpt oss lösa upp gamla "trauman".

Har  inte tidigare träffat på någon metod som faktiskt gett resultat och som gjort det så snabbt.

Anonym

__________________________________________

EFT i grupp.

Jag ville pröva EFT tillsammans med  flera. Jag upptäckte att känsloproblemen är desamma hos alla, att det räddaste och mest brustna hjärta faktiskt alltid öppnar sig.

Britt-Marie lyckas alltid nå fram genom variation och kombination i frågeställningen. Få människor har lett mig fram till metoder och insikter i så förbluffande hög grad!

EFT fungerar häpnadsväckande säkert. Bara bristande fantasi som sätter gränser.

Tack Britt-Marie för din outtröttliga förmåga att nå ända in med din absoluta ärlighet!

Magareta

 

 

 

EFT i Grupp

EFT lät intressant. Ville prova något nytt. Utvecklas och komma tillrätta med saker jag varit medveten om, men ej vetat hur jag skall lösa  blockeringarna. EFT har gett mig nya bekantskaper, en bra teknik, Ett nytt "tänk", erfarenhet. B-M är hur go´o duktig som helst som EFT-vägledare.

EFT som  metod: Effektiv, känner ett lugn i kroppen och rensar bort onödiga tankar.

Marie Bergwall, Östersund

_____________________________________________

EFT i Grupp:   

Britt-Marie är lugn och ödmjuk finner alltid  en väg som banar fram till den, eller till det som behövs tas om hand just när det dyker upp, hon finner vägen rakt in i problemets kärna så att säga. Hon tar även hand om den som behöver, på ett mjukt och fint sätt. 

Omdöme av EFT som metod:

Det är en lättsam, snäll, behaglig, lugnande behandling, som man kan ta till i princip vart man än befinner sig och som man har stor nytta av, eftersom det blir en omedelbar verkan,speciellt när man har en oro i kroppen.  

Dessutom när man börjar knacka, så leder det till olika aha upplevelser och man kan få minnen på sådant man helt enkelt har förträngt, det är till stor nytta eftersom man kan fortsätta behandlingen på nästa nivå, så man till slut kommer in i problemets kärna som då får sig en duvning av EFT:n och löser upp hela blockeringen. Det upplevde jag 

Man får även en väl behövlig stund för sig själv.

Det är en avslappnande känsla som infinner sig, när man knackar, man känner energin som rinner inuti kroppen och man blir alldeles varm...

Det blev många förlösande tårar och många härliga skratt, när blockeringar brast. Hälsar Eva Steen 

_________________________________________________________________________________________ 

 Rapport från Quantum Touch Level 15-16 september, 2012 i Stockholm!

Ett fantastiskt resultat fick en deltagare då han kom men ryggskott som varit långvarigt. Bl.a. hade han måst uppsöka akuten 2 ggr- fått smärtstillande sprutor mm...Han kom på kursen med ONT = 9 ( på en skala 0-10- där 0 är inget problem/ont och 10 är max problem/ont)...Han sken som en sol på söndagen då han berättat att han sovit som en baby natten innan ,och berättade att han hade INGET ont = 0 på skalan när han lämnade kursen på söndagen :-) Så det kan bli.....av lite energi... :-) ♥/ B-M

 

 

Feed back on Britt-Marie and Quantum Touch Level1 :

 " I´m just free from it all .." - Mattias Nilsson, Visby

"Very fun, very friendly, lots of love, a wakeup for the spirit and heart"-Elise Hauksson, Åre

"She is pure love and counsciousness"- Einar Gauti Thorgeirsson, Reykjavik ,Iceland

 "The best class I´ve ever taken! And a superb Technique" , -Måna Wibron , Sundsvall